Фри дайындау
Ұзындығы \(L\) болатын тақтайда \(N\) картоп бөлшектері жатыр. Әр бөлшектің бастапқы орны \(l_i\) және соңы \(r_i\) бар. Бөлшектерді пісіру үшін оларды пышақпен тік кесу арқылы әр бөліктің ұзындығы \(k\)дан аспайтындай жасау қажет. Әрбір тік кесу кезінде, сол түзуде тұрған барлық бөліктер бір уақытта кесіледі.
Әрбір 1 ден \(L\)-ге дейінгі \(k\) үшін: әрбір бөлшектің ұзындығы \(k\)дан аспайтындай болуы үшін керек тік кесулердің ең аз санын анықтаңыз.
Input
Бірінші жолда екі бүтін сан \(N\) және \(L\)(\(1 \le N \le 10^6\), \(1 \le L \le 10^6\)).
Келесі \(N\) жолда екі саннан \(l_i, r_i\) (\(0 \le l_i < r_i \le L\)).
Output
\(L\) сан шығарыңыз — 1 ден \(L\)ге дейінгі әрбір \(k\) үшін әрбір бөлшектің ұзындығы \(k\)дан аспайтындай ең аз керек тік түзулердің саны .
Sample Input 1
3 10
0 6
3 7
8 10
Sample Output 1
7 3 2 1 1 0 0 0 0 0
Notes
\(k = 1\) болғанда келесі нүктелерде кесу қажет \(1,2,3,4,5,6,9\).
\(k = 2\) болғанда келесі нүктелерде кесу қажет \(2,3,5\).
\(k = 3\) болғанда келесі нүктелерде кесу қажет \(3,5\).
\(k = 4\) болғанда келесі нүктелерде кесу қажет \(4\).
\(k = 5\) болғанда келесі нүктелерде кесу қажет \(3\).
бастапқысында барлық ұзындық \(<=6\) болғандықтан \(k=6,7,8,9,10\) кезінде жауап \(0\) болады.
\(k = 2\) жағдайы. Қызылмен картоптың бөлшектері, ал көкпен жасалған тік кесулер көрсетілген.
Пікірлер